Politica de Confidențialitate

Website-ul www.aromes-noirs.com este deținut și operat de către S.C. MetaRo Crossover Trading S.R.L. cu sediul social in str. Logofat Udriste, nr. 17, corp A, etaj 1, Sector 3 , Bucuresti si sediu secundar in Bulevardul Basarabia, nr 256, sector 3, Bucuresti, înmatriculată la Registrul Comerţului sub J40/9853/2016, Cod identificare fiscala: 36337660, tel. 0799 925 577.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre MetaRo Crossover Trading S.R.L. numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

Termeni in intelesul Legii 677/2001:

 

  • date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  • prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
  •  

    Pentru informații suplimentare sau feedback, vă rugăm să ne contactati prin e-mail la contact@aromes-noirs.com sau folosind adresa poștală de la sediu secundar din Bucuresti, Bulevardul Basarabia, nr 256, sector 3, Bucuresti


    La crearea unui cont nou, automat colectam din partea dumneavoastra urmatoarele informatii:


    • Adresa de e-mail;
    • Parola de acces (această parolă o generaţi dumneavoastră în timpul creării contului).

    Fara acestea, este imposibilă înregistrarea și crearea contului.


    Colectăm aceste informații într-o manieră care nu permite identificarea dumneavoastră personală. Totuși, este posibil ca la un moment dat, daca aveti cont d utilizator - noi și/sau partenerii noștri - să asociem aceste informații cu identitatea dumneavoastră.


    Avem nevoie de aceste informații:


    • Pentru a vă înregistra ca utilizator al website-ului, pentru a vă crea contul și comunica cu dumneavoastră;
    • Pentru a vă procesa și livra comenzile și pentru a vă informa despre starea comenzilor;
    • Pentru a emite facturile aferente comenzilor dumneavoastră și a procesa plățile;
    • Pentru a vă informa prin e-mail privind anumite oferte promoționale sau reduceri speciale;
    • Pentru a vă oferi informaţii despre serviciile sau produsele oferite de noi sau de terţi și care vă pot fi de interes;

    Pe acest site utilizam "Cookies". Vă rugăm să citiți mai multe despre tipurile de cookies și modul în care le folosim (inclusiv cum să le dezactivați), pe pagina de detalii despre Cookies

    .

    Având anumite informații despre dumneavostră, vă vom putea furniza reclame și conținut relevant pentru dumneavostră.


    Am putea dezvălui datele dumneavoastra oricărui membru al grupului nostru: sucursalelor noastre  (angajaţilor, consultanţilor noştri și persoanelor autorizate care au nevoie să le cunoască) conform secțiunii 1159 a Legii Companiilor din 2006.


    Din când în când, site-ul nostru ar putea conține link-uri către website-urile rețelelor noastre partenere, agenților publicitari sau afiliaților noștri. In cazul accesarii acestor site-uri, va rugam sa tineti cont ca acestea au politici de confidențialitate iar noi nu ne asumăm nicio răspundere sau responsabilitate în legătură cu aceste politici. Din cauza nenumaratelor fraude pe internet, vom verifica atent toate comenzile si ne vom asigura ca acestea sunt riguros efectuate, cu ajutorul informatiilor colectate. Există posibilitatea de a va contacta in scopul efectuarii unor verificari sau pentru a confirma comanda dumneavoastra.


    Tranzacțiile frauduloase nu vor fi tolerate de către noi, acestea fiind raportate autorităților relevante.

    Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la MetaRo Crossover Trading S.R.L.

    De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

    www.aromes-noirs.com poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

    Orice întrebări, comentarii și solicitări privind această politică de confidențialitate sunt binevenite și vor fi adresate la contact@aromes-noirs.com.